Ολλανδία κορωνοϊός: 475 νέα κρούσματα – 39.791 οι συνολικοί ασθενείς – 4.893 οι νεκροί

0
58

Ολλανδία κορωνοϊός: Συνεχίζονται να αυξάνονται τόσο τα κρούσματα όσο και θάνατοι στην Ολλανδία. Αναλυτικότερα, οι υγειονομικές αρχές της χώρας, σύμφωνα με την σημερινή τους ανακοίνωση ανέφεραν 475 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 39.791, ενώ καταγράφηκαν και 98 νέοι θάνατοι.

Ο αριθμός των νεκρών από την covid-19 στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 4.893, ανέφερε στην καθημερινή του ενημέρωση το Ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων ενδεχομένως  να είναι μεγαλύτερος, καθώς το Ολλανδικό Ινστιτούτο προειδοποίησε ότι αναφέρεται μόνο σε επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Υπενθυμίζεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 233.176 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο από τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου που πρωτοεμφανίστηκε στην Κίνα, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίστηκε σε επίσημα στοιχεία και δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 195 χώρες και εδάφη από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε πάνω από 3.264.200. Από τους ασθενείς αυτούς, τουλάχιστον οι 987.400 θεωρείται σήμερα ότι έχουν αναρρώσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως οι μαθητές ήδη επέστρεψαν στα σχολεία στη Δανία και στη Νορβηγία και στην Γερμανία, ενώ ακολουθούν Γαλλία και  Ολλανδία από τις 11 Μαΐου:

Πηγή: Pagenews.gr