Ολομέλεια Βουλής: Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνουν την διαδικασία για την πρόταση μομφής

0
67

Ολοκληρώνεται η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για τον Πτωχευτικό Κώδικα που κατεβάζει η κυβέρνηση. Σήμερα είναι η τρίτη μέρα συζήτησης και θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Στη συνέχεια θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία.

Τον λόγο θα λάβουν πρώτα οι αρχηγοί των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ξεκινώντας από το γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, το γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας ενώ η αυλαία της τριήμερης συζήτησης αναμένεται να πέσει με την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις 8 το βραδύ και αμέσως μετά θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών.

Η μέχρι στιγμής συζήτηση διεξάγεται σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και με επίκεντρο τον πτωχευτικό κώδικα, ενώ έντονες αντιπαραθέσεις έχουν προκαλέσει και τα εθνικά ζητήματα με επίκεντρο την τουρκική προκλητικότητα.

Δείτε live τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr