Ολυμπιακός Χασάν: Οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον κρατήσουν

0
83

Ολυμπιακός Χασάν: Σύμφωνα με ό, τι κυκλοφορεί στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει στην Μπράγκα τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον Αχμέντ Χασάν. Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όπως αναφέρουν, είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

O Αιγύπτιος επιθετικός που έχει έρθει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα, έχει πετύχει σε 5 συμμετοχές 2 γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Ο Χασάν κοστολογείται στα 2,4 εκατομμύρια και από το έγκυρο Transfermakt, ενώ θετικό για τον ίδιο είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη του θητεία στον Πειραιά όπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που ανανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια, ξέρει τι παίρνει και δεν έχει να περιμένει εκπλήξεις από το αν πάει σε αυτή την επιλογή.

Είναι, όμως, ο Αιγύπτιος φορ ο άνθρωπος που μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού; Πολλοί αμφιβάλλουν, αλλά τελικά Μαρτίνς και διοίκηση θα αποφασίσουν αν θα δώσουν τα (αρκετά) αυτά χρήματα για τον διεθνή με την Αίγυπτο φορ.

Πηγή: Pagenews.gr