Ολυμπιακός: Χωρίς μέλλον ο Σεμέδο

0
26

Δεν έχει μέλλον ο Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Κι ας ανανέωσε μόλις τον περασμένο μήνα το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα μέχρι το 2024. Οι «ερυθρόλευκοι» θα… σπρώξουν την πώληση του ιδιόρρυθμου ποδοσφαιριστή και αυτή την φορά θα είναι πιο διαλλακτικοί στα «θέλω» τους, εφόσον διαπιστώσουν πως δεν παίζουν στις αγορές τα χρήματα που έχουν βάλει ως αρχική τιμή στο καρτελάκι του.

Τι αποφασίστηκε για Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφαση του αναφορικά με τα πρόστιμα στους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο και θα τους τα ανακοινώσει άμεσα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέληξαν στην επιβολή προστίμου ανάλογα με το συμβόλαιο του κάθε ενός. Για τον Ρούμπεν Σεμέδο το πρόστιμο αναμένεται να φτάσει τις 100.000 ευρώ. Θα αποτελέσει και το μεγάλο παράδειγμα προς τους υπόλοιπους που θα σκεφτούν μελλοντικά να πράξουν κάτι που δεν θα αρμόζει στον σύλλογο και το κύρος του.

Παράλληλα ο διεθνής στόπερ πρόσφατα συμφώνησε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο που αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές. Ανάλογα μεγάλο, αλλά με βάση των δικών τους οικονομικών δεδομένων των συμβολαίων τους, θα είναι το πρόστιμο και για τους Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο.

Οργισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός το έψαξε πολύ το θέμα με το πάρτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν οργισμένος με αυτό που συνέβη. Και ήθελε παραδειγματική τιμωρία. Δεν είναι κάτι που έχει ξεχαστεί και θα δοθούν και οι απαραίτητες αυστηρές συστάσεις από τα αρμόδια χείλη. Πάντως και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν δείξει μετανιωμένοι για όλο αυτό που συνέβη και αναμένεται και η απολογία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr