Ολυμπιακός: Δικός του ο Αγκιμπού Καμαρά

0
191

Ολυμπιακός: Μια μεταγραφή που έγινε κάτω από τα ραντάρ των ευρωπαϊκών ομάδων, ακόμη και της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ.

Μια ακόμη μεταγραφή έχει κλείσει ο Ολυμπιακός. Ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από χθες και σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στο μεγάλο λιμάνι. Η μεταγραφή που έγινε κάτω από τα ραντάρ των ευρωπαϊκών ομάδων, ακόμη και της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ, καθώς παίκτης θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν δικό τους τον 20χρονο διεθνή με την Εθνική Γουινέας μεσοεπιθετικό. Ο Καμαρά πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και θα ολοκληρωθεί και τυπικά μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές «κλοπές» που έχουν κάνει οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια.

Ο Αγκιμπού Καμαρά προορίζεται για τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνιστά ένα σημαντικό απόκτημα για τους Πειραιώτες. Ο Καμαρά είναι 20 ετών και παίζει ακραίος επιθετικός, φορ αλλά και έξω δεξιά και αριστερά στον άξονα

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι για 4 χρόνια, με τις απολαβές του παίκτη να είναι επιπέδου Σισέ, Καμαρά και Μπα, όταν αποκτήθηκαν από τη Β’ Γαλλίας. Δηλαδή πολύ χαμηλές. Καθώς και ο Αγκιμπού πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ουσιαστικά ήταν παίκτης της Β’ ομάδας της Λιλ (που προοριζόταν όμως για την Α’ ομάδα). Με τη Β’ ομάδα της Λιλ είχε 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο νεαρός Αφρικανός θα αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr