Ολυμπιακός: Επιστρέφουν οι δανεικοί για την ομάδα Β

0
108

Ο Ολυμπιακός είναι υπέρμαχος της δημιουργίας δεύτερων ομάδων και ετοιμάζει ήδη τα σχέδια του για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας Β, όπως ακριβώς και της πρώτης, που κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, έχοντας μάλιστα 26 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας της Super Leauge για τη σεζόν 2020-2021.

Οι ομάδες Β παίρνουν σάρκα και οστά και ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του. Η δεύτερη ομάδα του Πειραιά θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία των δανεικών του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος δανεικοί από τον Ολυμπιακό θα επιστρέψουν στον σύλλογο, ώστε όσοι δεν μείνουν στην πρώτη ομάδα να παίξουν στον Ολυμπιακό Β.

Κατά κύριο λόγο η ομάδα Β΄ του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες, που προέρχονται από την ακαδημία των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός: Υπέρ της δημιουργίας ομάδων Β

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν κριτική στον πρόεδρο της SL2 κ. Λεουτσάκο, ενώ επανέλαβαν ότι οι ομάδες της SL2 θα έχουν περισσότερα έσοδα από τη δημιουργία των ομάδων 2

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και πολλά χρόνια είναι υπέρμαχος της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Κάτι που έχει ήδη υιοθετηθεί πριν από χρόνια από όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι «ομάδες Β» αναβαθμίζουν ποδοσφαιρικά και οικονομικά το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν. Μάλιστα για πρώτη φορά οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες έχουν συμφωνήσει σε αυτό.

Ξεκαθαρίζουμε στον Πρόεδρο της Super League 2 κ. Λεουτσάκο και σε όσους προσπαθούν να πυρπολήσουν κάθε προοπτική αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το μόνο που πραγματικά ξέρουν να κάνουν είναι να το απαξιώνουν, όπως πρόσφατα διαπίστωσε όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη μέσα από τις εικόνες ντροπής που είδαμε στην κρατική τηλεόραση, με επιθέσεις, εισβολές, απειλές, καταστρατήγηση υγειονομικών πρωτοκόλλων ακόμα και ψευδείς εκθέσεις της Αστυνομίας και άλλες αξιόποινες πράξεις στους αγώνες του Ιωνικού και άλλων ομάδων στα γήπεδα της Νίκαιας, των Χανίων, της Ξάνθης κλπ, ότι η πάγια θέση της ομάδας μας είναι: οι «ομάδες Β» των ΠΑΕ της Super League 1 να μην έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν κανένα ποσό από τα έσοδα των ομάδων της Super League 2 (τηλεοπτικά δικαιώματα, κεντρικές χορηγίες, στοίχημα κλπ).

Δηλαδή οι συμμετέχουσες στη Super League 2 ομάδες, θα καρπωθούν αποκλειστικά την υπεραξία στα έσοδα της Super League 2 από τη συμμετοχή των «ομάδων Β» των ΠΑΕ της Super League 1 είτε εμπορική, είτε σε τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Το πραγματικό ποδόσφαιρο και η Πολιτεία δεν μπορούν να αφήσουν την τύχη ενός τόσο επιτυχημένου σε όλη την Ευρώπη project στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους αρμόδιους φορείς που έχουν ήδη καθυστερήσει.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr