Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ

0
42

Παίκτη για τη θέση του αριστερού αμυντικού αναζητά ο Ολυμπιακός και τα δημοσιεύματα θέλουν να βρήκε αυτό που ψάχνει στο πρόσωπο του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ, την περίπτωση του οποίου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαν πρώτο στόχο τους τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, αν και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον εν λόγω παίκτη, καθώς οι καθυστερήσεις από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας τους έχουν προκαλέσει εκνευρισμό.

Έτσι, σύμφωνα με τον ερυθρόλευκο Τύπο, στο λιμάνι έχουν καταλήξει στην εναλλακτική λύση και δεν είναι άλλη από τον Γιασέρ Λαρουσί. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλγερινό με ρίζες από τη Γαλλία που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «κόκκινων», αλλά στην πρώτη ομάδα έχει μόλις δύο συμμετοχές για το Κύπελλο τον περασμένο Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου με την πρωταθλήτρια Αγγλίας λήγει σε ένα χρόνο, με την αγγλική ομάδα να μην του έχει κάνει πρόταση για νέο κάτι που έχει σαν συνέπεια να ψάχνεται για άλλη ομάδα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ματέους Ρέις, από την πλευρά τους οι Πειραιώτες σκέφτονται να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο το πολύ τη Δευτέρα, καθώς σε περίπτωση που η μεταγραφή… ναυαγήσει, τότε πρόκειται να στραφούν σε άλλο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr