Ολυμπιακός μεταγραφές: «Πονοκέφαλος» για Μαρτίνς στην επίθεση

0
103

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «Ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ωστόσο δεν σταματούν μέρα τον σχεδιασμό τους τόσο για τη συνέχεια της σεζόν όσο και για την επόμενη. Είναι σαφές πως η παραμονή Μαρτίνς θα φέρει αρκετές ακόμη αλλαγές στο ρόστερ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναζητά λύσεις προκειμένου να ελαφρύνει το έμψυχο δυναμικό του από ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιεί και ούτε αναμένεται να χρησιμοποιήσει κατά την επιστροφή τους στο Λιμάνι.

Οι Πειραιώτες χαρακτηριστικά στη γραμμή κρούσης αυτή τη στιγμή διαθέτουν τρεις αξιόπιστες λύσεις. Ελ Αραμπί, Σουντανί και Χασάν είναι οι παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος να διαχειριστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον δεύτερο ωστόσο να είναι τραυματίας και να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Επί της ουσίας λοιπόν, ο Μαρτίνς έχει δύο αξιόπιστες λύσεις, όμως ξέρει πως το καλοκαίρι το ρόστερ του θα βαθύνει ιδιαίτερα σε αυτή τη θέση.

Η επιστροφή των δανεικών είναι δεδομένο πως θα αναγκάσει τον Ολυμπιακό να προβεί σε εκ νέου παραχωρήσεις, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να δουλεύει με «κοντό» ρόστερ. Σολδάνο (δανεικός στην Μπόκα), Γκερέρο (δανεικός στην Λεγανές και επιστρέφει), Ντουρμισάι (δανεικός στον Αρη), Κάιπερς (δανεικός στην Αζαξιό), Μάνος (δανεικός στον ΟΦΗ), Βοϊλης (δανεικός στην Casa Pia) σε λίγους μήνες θα βρίσκονται και πάλι στο Ρέντη. Ποιοι θα παραμείνουν όμως;

Πηγή: Pagenews.gr