«Όπως είσαι, μπες για θεραπεία»: Η Λάουρα Νάργες δείχνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

0
12

«Αύριο το σημείο αυτό θα είναι αρκετά ερεθισμένο»

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της μέχρι τη γέννα και αυτούς τους πρώτους δύο μήνες με το μωρό της, η Λάουρα Νάργες έχει αποφασίσει να μοιράζεται κάθε στάδιο της μητρότητας με το κοινό που την ακολουθεί στα social media. Ιδίως ως προς το σώμα της και το πώς αγωνίζεται να αφήσει πίσω της τα κιλά που πήρε και όσα φέρνει αυτό το βάρος όταν επιχειρείς να το «κάψεις».

Οι ραγάδες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πηγαίνει σε δερματολόγο για να μην της μείνει σημάδι και μια τέτοια διαδικασία περιέγραψε σε ανάρτησή της.«Με είδαν οι δερματολόγοι και μου λένε: ‘Λαουράκι, όπως είσαι μπες για θεραπεία’. Μόλις κάναμε το… στο σώμα μου για να εξαφανίσουμε τις ραγάδες που έκανα – οι περισσότερες φυσικά έκαναν την εμφάνιση τους την τελευταία βδομάδα της εγκυμοσύνης. Κι αυτό είναι το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και έδειξε μια φωτογραφία με την κοιλιά της που έχει ερεθιστεί αρκετά.

«Αύριο το σημείο αυτό θα είναι αρκετά ερεθισμένο!!! Ωστόσο γίνεται ανάπλαση και σε 15 μέρες, στο επόμενο μας ραντεβού θα έχουμε ήδη πρόοδο. Είναι κόκκινες οι ραγάδες και η κατάσταση σώζεται συγκριτικά πιο εύκολα», εξήγησε η Νάργες η οποία αποδεικνύεται απολύτως ακομπλεξάριστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr