Όταν ο Αχιλλέας Μπέος κατσιάδαζε on air τον Νίκο Χαρδαλιά γιατί άργησε στο ραντεβού τους

0
80

Ήταν από τις συναντήσεις που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς. Όχι για το αποτέλεσμά της ή τον σκοπό της αλλά για το ¨καλοσώρισμα» από το δήμαρχο του Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο στον τότε Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και νυν υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ο κ. Μπέος κατσιάδασε on air τον κ. Χαρδαλιά γιατί άργησε στο ραντεβού τους!

Ο εκκεντρικός δήμαρχος ο οποίος δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τυπικότητες και ταμπού και ό,τι αισθάνεται το λέει ευθέως υποδέχτηκε με αγκαλιά τον κ. Χαρδαλιά αλλά δεν παρέλειψε να του κάνει παρατήρηση γιατί τον έστησε λίγη ώρα στο ραντεβού τους.

Η συνάντηση αυτή είχε προγραμματιστεί πολύ πριν την καραντίνα και την πανδημία του κορωνοϊού και αφορούσε το μεγάλο και χρονίζον πρόβλημα της πόλης του Βόλου, αυτό της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η συνάντηση είχε γίνει σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και τον κ. Χαρδαλιά είχαν συνοδεύσει οι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ, κ.κ. Χρ. Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή και Θαν. Λιούπης, ο νέος διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος, Στέφανος Κολοκούρης, ο , Αντιπύραρχος Γεώργιος Σηφάκης Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Νίκος Μητσογιάννης, ενώ από πλευράς Δήμου μετείχαν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θάνος Θεοδώρου, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, κ. Τάσος Μπατζιάκας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, κ. Στ. Διαμαντίδης.

Ο κ. Μπέος επισήμανε στον κ. Χαρδαλιά την ομοφωνία όλων των φορέων για την μετεγκατάσταση του κτηρίου της Πυροσβεστικής σε οικόπεδο εκτός κέντρου, στην περιοχή “¨Μαχαιρίτσα” κάτω από τον περιφερειακό στη Νέα Ιωνία και την αποφασιστικότητα να δοθεί άμεση λύση. Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμαρχο και οριστικοποιήθηκε η κοινή διάθεση και βούληση για τη μεταφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ένα σύγχρονο κτήριο που θα προκύψει από την παραχώρηση οικοπέδου από τον Δήμο Βόλου.

Πηγή: Pagenews.gr