Ουάρντα μεταγραφή: Δύο ομάδες από την Τουρκία «γλυκοκοιτάζουν» τον Ουάρντα

0
86

Ουάρντα μεταγραφή: Η αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα από τη Λάρισα μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια έχει ανοίξει την… όρεξη σε πολλές ομάδες να αποκτήσουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος Αυγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport από την Τουρκία, δύο ομάδες της χώρας, η Σίβας και η Μαλάτιασπορ έχουν συγκεντρώσει υλικό για την καριέρα του Ουάρντα και σκέφτονται να του καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος ο Ουάρντα δεν έχει κρύψει την διάθεσή του να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και να μην επιστρέψει στην Αίγυπτο που ακόμη είναι ανεπιθύμητος για όσα έχει κάνει σε αποστολές της Εθνικής ομάδας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον παίκτη μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο Ουάρντα μπορεί να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το ταλέντο του και την ικανότητα να κάνει το απρόβλεπτο μέσα στο γήπεδο. Αυτό που αναρωτιούνται, βέβαια, όλοι είναι αν μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα με όλες τις πιέσεις που υπάρχουν.

O Ουάρντα εν δράσει

Πηγή: Pagenews.gr