Ουάρντα ΠΑΟΚ: «Αν μπορούσα να τους τον πάρω, θα τον έπαιρνα», λέει ο Καρυπίδης

0
29

Μια ατάκα που θα συζητηθεί είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης του Άρη. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Διευθυντή του  τόνισε ότι αν μπορούσε να πάρει τον Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ θα το έκανε. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με την εικόνα της ομάδας, το μέλλον, την ενδυνάμωση του ρόστερ, καθώς και τις δικές του ενέργειες.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του είχαν τεθεί, κάποια βασιζόταν στις φημολογούμενες σχέσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Καρυπίδης δεν δίστασε να απαντήσει υποστηρίζοντας ότι προστατεύει τα συμφέροντα του Άρη ενώ τόνισε ότι θα έπαιρνε παίκτες καλούς από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ πέντε χρόνια δέχομαι κριτική που είναι άδικη. Γιατί να μην λέει κανείς για τη συμμαχία του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πολλές φορές οι απόψεις τους ταυτίζονται και μιλούν για συμμαχία Άρη – Ολυμπιακού; Είναι κακό όταν ταυτίζονται οι θέσεις μας; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Πέρσι ψηφίσαμε Λυσάνδρου, ήμασταν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εγώ διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη. Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον Ματέο. Συζητήσαμε με τον Αστέρα, ήταν αρνητικοί, ο παίκτης θέλει να έρθει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε διαπραγμάτευση».

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE μας πάει πιο μακριά με «super» προστασία & «super»επιδόσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr