Ουκρανία: Ο Πούτιν γλύτωσε από απόπειρα δολοφονίας

0
80

Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατάφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα, να γλυτώσει από απόπειρα δολοφονίας.

Μία σημαντική αποκάλυψη έγινε από την Ουκρανία, όπου αναφέρθηκε πως ο Πούτιν αντιμετώπισε απόπειρα δολοφονίας. Ο Ρώσος πρόεδρος, κατάφερε να γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας πριν από δύο μήνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, τον οποίο επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε μετά την εισβολή στην Ουκρανία, αναφέρει η εφημερίδα Ukrainska Pravda.

“Υπήρξε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν”

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπουντάνοφ είπε ότι οι επίδοξοι δολοφόνοι του Πούτιν προέρχονταν από την περιοχή του Καυκάσου, που περιλαμβάνει την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και τμήματα της νότιας Ρωσίας.

«Υπήρξε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν. Δέχτηκε επίθεση, λέγεται, από άτομα από τον Καύκασο, όχι πολύ καιρό πριν» είπε ο Μπουντάνοφ, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Αυτές είναι μη δημόσιες πληροφορίες. Ήταν μια ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά συνέβη πραγματικά. Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Επαναλαμβάνω, αυτή η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε καμία δημοσιότητα για αυτό το γεγονός, αλλά έγινε » είπε ο Μπουντάνοφ.

Νέοι φόβοι για απόπειρα δολοφονίας

Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Βλ. Πούτιν φοβάται μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του μετά την απόφασή του να εισβάλει στην Ουκρανία. Τον περασμένο μήνα, όταν ο Πούτιν πήγε στην κηδεία του ακροδεξιού Ζιρινόφσκι, κρατούσε μαζί του έναν χαρτοφύλακα που λέγεται ότι μπορεί να εξαπολύσει επίθεση από απόσταση.

Το πλήθος που βρισκόταν στην κηδεία απομακρύνθηκε την στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος πήγε να αποδώσει τιμές στον εθνικιστή, ενδεικτικό του φόβου που έχει ότι μπορεί να πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr