Ουκρανία: Ρώσος μισθοφόρος εκτελέστηκε με βαριοπούλα επειδή εγκατέλειψε τη Wagner

0
81

Πλάνα από την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός Ρώσου πρώην μισθοφόρου, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα μισθοφόρων Wagner ενώ πολεμούσε στην Ουκρανία, αναρτήθηκε, σήμερα

Πλάνα από την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός Ρώσου πρώην μισθοφόρου, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα μισθοφόρων Wagner ενώ πολεμούσε στην Ουκρανία, αναρτήθηκε, σήμερα, Δευτέρα (13/2) στo Telegram. Συγκεκριμένα τα πλάνα, η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχουν πιστοποιηθεί, αναρτήθηκαν στο δίκτυο Grey Zone του Telegram που συνδέεται με την Wagner.

Ο άνδρας που εκτελείται λέει ότι ονομάζεται Ντμίτρι Γιακουσένκο, είναι 44 ετών, έχει γεννηθεί στην Κριμαία και έφυγε από τη φυλακή πριν ενταχθεί στην Wagner. «Σχεδίαζα να βρω κάποια τρύπα, όπως λένε να το σκάσω, δεν είναι ο δικός μου πόλεμος» λέει ο 44χρονος προσθέτοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο κανάλι Grey Zone, ο 44χρονος συνελήφθη στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο. «Έπειτα από αυτό, όπως ο συνάδελφός του, ο Γιεβγκένι Νουτσίν, αρρώστησε από την ίδια ασθένεια που σε κάνει να λιποθυμάς σε ουκρανικές πόλεις…και μετά να ξυπνάς σε ένα υπόγειο στην τελευταία δίκη σου» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο υπενθυμίζοντας την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός άλλου μισθοφόρου που αναρτήθηκε τον Νοέμβριο.

Πηγή: Pagenews.gr