Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Επιμένουν τα σενάρια για Άρσεναλ

0
52

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Αγγλία για τον Ουσεϊνού Μπα και την Άρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους προς μεταγραφή κεντρικούς αμυντικούς στους Λονδρέζους, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που -για την ώρα- μοιάζει κάπως τραβηγμένο.

Σύμφωνα με αυτό, η Άρσεναλ θα ήταν πρόθυμη να βάλει στην εξίσωση για την απόκτηση του Μπα το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην πειραϊκή ομάδα, όπως αναφέρει η Livesport. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν και σίγουρα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει να τον παραχωρήσει, εκτός αν η προσφορά είναι τέτοια που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί.

Εν τω μεταξύ, ματιές στη γαλλική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός και σύντομα αναμένεται να κλείσει τις πρώτες του μεταγραφές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες φαίνεται πως καταλήγουν για άλλη μία φορά στη Γαλλία για την ενίσχυσή τους και σύντομα θα υπάρξουν τα ευχάριστα νέα.

Όπως είναι γνωστό, ο Φρανσουά Μοντέστο (πρωτίστως) μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ και κάποιους μάνατζερ (όπως ο Πιέρ Ισά) παρακολουθούν τις περιπτώσεις αρκετών παικτών στη συγκεκριμένη χώρα, έχοντας τα τελευταία χρόνια εντοπίσει «διαμάντια» όπως ο Καμαρά, ο Μπα και ο Σισέ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τηρείται σιγή ιχθύος και φαίνεται πως δεν αφορά κάποια από τις περιπτώσεις που έχουν ακουστεί όπως ο Κουρτ που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ ή ο Ουνιεκούρου της Μονακό. Το «Φως» και η SportDay αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για άλλη περίπτωση, την οποία κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Πηγή: Pagenews.gr