ΠΑΕ Άρης: «Πληρωμένος ο Μήτρογλου, έκανε καταγγελία για καθυστέρηση επτά ημερών»

0
70

Ο Κώστας Μήτρογλου προχώρησε σε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Άρης για τη μη καταβολή μιας δόσης διακανονισμού και οι «κίτρινοι» απάντησαν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής τους ήδη έχει πληρωθεί και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια για καθυστέρηση επτά ημερών.

Οι κακές σχέσεις του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου φάνηκαν εκ νέου μέσα από την καταγγελία του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας για τη μη τήρηση του διακανονισμού. Ο Μήτρογλου είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές βρήκαν εξωδικαστική λύση διακανονίζοντας το ποσό σε δόσεις. Την περασμένη εβδομάδα η πλευρά του αθλητή προχώρησε σε καταγγελία στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την επιβολή ποινών για τη μη καταβολή μιας δόσης

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε ότι… «ο Μήτρογλου είναι ήδη πληρωμένος και τη δόση αυτού του μήνα η οποία λήγει αύριο (14/2) και ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Έκανε καταγγελία γιατί καθυστερήσαμε τη δόση του Γενάρη 7 μόνο ημέρες. Είναι πληρωμένος κανονικά, κάθε μήνα εισπράττει 50.000 ευρώ και δεν υπάρχει ζήτημα κυρώσεων».

Πηγή: Pagenews.gr