Παϊτίμ Κασάμι: Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί ξανά μαζί του

0
49

Παϊτίμ Κασάμι: Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες του Ολυμπιακού. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το γκολ με τη Γιουβέντους, το πάθος του και την τεχνική του κατάρτιση. Συνδέθηκε στενά με την ομάδα και με τους φίλους του Ολυμπιακού και το κλίμα δεν χάλασε ποτέ τόσο ώστε να κλείσει η πόρτα μια για πάντα. Ο 27χρονος πλέον διεθνής Ελβετός μέσος είχε φέτος με τη Σιόν 25 αναμετρήσεις με 12 γκολ και 2 ασίστ. Μένει ελεύθερος μετά τους χειρισμούς της διοίκησης του ελβετικού συλλόγου που απαίτησε περικοπές συμβολαίων αλλιώς έδειχνε την έξοδο στους παίκτες.

Ο ιδιόρρυθμος παράγοντας της ελβετικής ομάδας, μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αναβάλλει επ’ αόριστον τα παιχνίδια, αποφάσισε να προβεί σε περικοπή των μισθών των ποδοσφαιριστών, ενώ όσοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια, βρέθηκαν εκτός ομάδας! 

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν είναι και αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παΐτίμ Κασάμι, αλλά και του Αλεξ Σονγκ, οι οποίοι ήθελαν πρώτα να συμβουλευτούν δικηγόρο πριν προβούν σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Σιόν. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος – αν δεν αλλάξει κάτι και αν βεβαίως ισχύουν τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ – έμεινε ελεύθερος από την ελβετική ομάδα και μπορεί πλέον να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ψήνεται» η επιστροφή στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός πάντως ήθελε πίσω τον Κασάμι από τον Γενάρη και η λογική λέει ότι αυτό δε μπορεί να έχει αλλάξει μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Η περίπτωση του θα απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους και  τώρα δεν θα υφίστανται και τα εμπόδια λόγω της Σιόν και της ιδιαιτερότητας του προέδρου της σε διαπραγματεύσεις και άλλα θέματα. Στον Ολυμπιακό – που είχε πρωτοπάει το καλοκαίρι του 2014 – ο Κασάμι πάντως είχε κάνει 66 ματς με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Πηγή: Pagenews.gr