Πάλμα: «Απολύτως συγκεντρωμένος στον Άρη και στο ευρωπαϊκό εισιτήριο»

0
65

Ο Λούις Πάλμα στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Βόλο που έρχεται και το χαρακτήρισε ως «τελικό».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Πάσχα και κατά πόσο αυτό ωφέλησε τον Άρη, ο Πάλμα απάντησε: “Είμαστε καλά! Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο, που είναι πολύ σημαντικό ματς. Είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο μας, γιατί το παιχνίδι αυτό είναι κρίσιμο”.

Για την πνευματική συγκέντρωση του Άρη ενόψει Βόλου: “Έχουμε επίγνωση της σημασίας αυτού του αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε, όχι μόνο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά για να απομακρυνθούμε από Βόλο, που επίσης διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη”.

Σχετικά με το πώς περιμένουν οι παίκτες του Άρη ότι ο αντίπαλος θα προσεγγίσει το παιχνίδι, επισήμανε: “Παίζουν στην έδρα τους οι αντίπαλοί μας. Επομένως, περιμένουμε ότι θα βγούνε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για τη νίκη. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δυνατή. Επίσης, περιμένουμε ότι όταν θα έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, αυτοί θα είναι συμπαγείς στην άμυνά τους. Όπως και να είναι, πάντως, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε γκολ!”.

Όσο για το σχέδιο των “κίτρινων” να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, σημείωσε: “Το βασικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δείξαμε κάποια πράγματα. Στο παιχνίδι με τον Βόλο πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι”.

Στην ερώτηση αν είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Άρη η επίτευξη της πρώτης νίκης στα πλέι οφ, καθώς ως τώρα δεν τα έχουν καταφέρει, απάντησε: “Οπωσδήποτε! Δεν έχουμε νικήσει ακόμη, παρότι είχαμε καλές εμφανίσεις σε προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από ό,τι σε εκείνα τα παιχνίδια, για να τα καταφέρουμε”.

Και φτάνοντας στις συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του κι αν αυτές τον επηρεάζουν, ήταν σαφής: “Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει κάτι. Εγώ είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Δεν μπορεί κάτι αυτό το διάστημα να μου αποσπάσει την προσοχή. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το εξής, να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα πλέι οφ για να φτάσουμε στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αν είναι να έρθει μετά κάποια καλή πρόταση, καλώς να έρθει!”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr