Παναγιώταρος Χρυσή Αυγή: «Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά»

0
39

Στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ κατευθύνεται για να παραδοθεί ο Ηλίας Παναγιώταρος. Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης βρισκόταν στη Βυτίνα και εμφανίστηκε προκλητικός σε βίντεό του όπου, ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ότι: «Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά».

Αφού αρχικά υποστήριξε ότι η απόφαση της δίκης είναι «η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», πρόσθεσε ότι «όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν με τις ψήφους, όχι με πράξεις βίας, ούτε για ζητήματα ιδεολογίας». «Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά, από ό,τι την κάναμε εμείς», καταλήγει ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν παραδοθεί τουλάχιστον 23 από τους καταδικασμένους Χρυσαυγίτες, ανάμεσά τους οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής κ.ά. Μάλιστα, έγινε επεισόδιο τόσο έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου όσο και στη ΓΑΔΑ αφού η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου παραλίγο να πατήσουν δημοσιογράφους με το αυτοκίνητο, ενώ έβριζαν όσους έκαναν ρεπορτάζ.

Ποιοι πάνε φυλακή

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια μένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγυοδοσίας των 20.000 ευρώ.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής. Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες σε καθείρξεις, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές. Ελεύθεροι αφήνονται οι Γιώργος Σκάλκος, Γιώργος Δήμου, Θωμάς Μαρίας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Καστρινός και Εμμανουήλ Δασκαλάκης, στους οποίους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr