Παναγιώτης Ρέτσος: Δανεικός στην Σεντ Ετιέν ο Έλληνας αμυντικός

0
40
Ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει στην Σεντ Ετιέν, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017, παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ωστόσο ο 22χρονος ταλαιπωρήθηκε από μια σειρά τραυματισμών. Ο Έλληνας αμυντικός συμφώνησε με την Σεντ Ετιέν, όπου θα πάρει την θέση του Γουέσλι Φοφανά, ο οποίος παραχωρήθηκε με ποσό ρεκόρ στην Λέστερ.

Οι Γάλλοι συμφώνησαν να αποκτήσουν τον Ρέτσο με μονοετή δανεισμό, ενώ έβαλαν οψιόν αγοράς 6,5 εκατομμύρια ευρώ, που αν τελικά ενεργοποιηθεί θα επιτρέψει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Την είδηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μετέδωσε πρώτος μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Αντώνης Οικονομίδης.

Από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

O Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίζεται ως αμυντικός στην Μπουντεσλίγκα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς και στην Εθνική Ελλάδας. Η μεταγραφή του αντί του τιμήματος των 22 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2017 στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (στον οποίο υπήρξε την ίδια χρονιά ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου) αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν τώρα στη Σεντ Εντιέν

Η ομάδα της Γαλλίας συμφώνησε να αποκτήσει τον 22χρονο με μονοετή δανεισμό, ενώ έβαλαν οψιόν αγοράς 6,5 εκατομμύρια ευρώ, που αν τελικά ενεργοποιηθεί θα επιτρέψει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Πηγή: Pagenews.gr