Παναθηναϊκός μπάσκετ: Κανένα θέμα με Ραντοσάβλιεβιτς

0
227

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο φετινός Παναθηναϊκός δεδομένα χαρακτηρίζεται από ολοφάνερα προτερήματα αλλά και τρανταχτές αδυναμίες. Μία από αυτές που αποτελεί πληγή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση είναι η κάλυψη στη θέση «5» εκεί όπου Παπαγιάννης και Βιουγιούκας δεν μπορούν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους.

Στο «Τριφύλλι» όλο αυτό το διάστημα αναζητείται ο εκλεκτός που θα φέρει ισορροπία στην ομάδα, ο «ψηλός» που θα ταιριάξει άμεσα με το υπόλοιπο δυναμικό και θα φέρει πολλαπλά κέρδη σε άμυνα και επίθεση. Αυτός όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ σίγουρα δεν είναι ο Μπόνγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς.

Το μεσημέρι κυκλοφόρησε σενάριο (έπειτα από δημοσίευση του Eurobasket.com) για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 27χρονο –Γερμανό με σερβικές ρίζες- σέντερ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει βάση σε αυτήν τη φημολογία, διότι όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6: «Δεν παίζει τίποτα Ραντοσάβλιεβιτς».

Πρόκειται για αθλητή που φέτος έπαιξε στους Χάμπουργκ Τάουερς έχοντας 15,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά αγώνα σε 7 συμμετοχές στη γερμανική λίγκα. Για έναν μήνα ανήκε στο δυναμικό της Άλμπα, χωρίς όμως ιδιαίτερη παρουσία, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Μπάγερν, Ουλμ και Μπρίντιζι μεταξύ άλλων.

Πηγή: Pagenews.gr