Παναθηναϊκός: Έμειναν έξι οι «κομμένοι»

0
28

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού αποσυμφορήθηκε ήδη αρκετά με τις αποχωρήσεις Κότσαρη, Κολοβού, Κολοβέτσιο και Περέα, αλλά απομένουν άλλοι έξι παίκτες που αναζητούν ομάδα.

Πιο δύσκολες περιπτώσεις, γιατί έχουν και υψηλότερο συμβόλαιο, είναι αυτές των Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ, με τον Δανό πέρα από υψηλό κασέ να έχει και άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Στην έξοδο είναι επίσης οι Καμπετσής, Θεοχάρης, Κόναν και Σέχου. Ο Τσάβι Ρόκα χειρίζεται τις υποθέσεις αναζητώντας ομάδες για τους «κομμένους». Αν δεν τα καταφέρει, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο λύσης συμβολαίου με αποζημίωση.

Το plan Β του Παναθηναϊκού

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι σε συζητήσεις με ομάδα της Football League, προκειμένου να δημιουργήσει τον Παναθηναϊκό… Β!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sportstonoto, το «τριφύλλι» σκέφτεται να πάρει τον Ασπρόπυργο, να τον ονομάζει σε Παναθηναϊκό Β’ και να αγωνίζεται κανονικά σε Football League ή σε Β’ Εθνική κατηγορία, εφόσον βέβαια οι αρμόδιοι δεχθούν να κάνουν την περιβόητη πια αναδιάρθρωση.

Η κίνηση αυτή της «πράσινης» ΠΑΕ θα γίνει, αν υλοποιηθεί τελικά, στα Ισπανικά και Γερμανικά πρότυπα, με στόχο βέβαια να αγωνίζονται εκεί τα νέα παιδιά της ομάδας, που προέρχονται από τις ακαδημίες του μεγάλου αυτού συλλόγου της Αθήνας και ο γειτονικός και με πολλά θέματα και οικονομικά προβλήματα αυτή τη στιγμή Ασπρόπυργος, φαντάζει ως η πιο ιδανική λύση και περίπτωση.

Πρόκειται για μια σκέψη που έχουν εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας και από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η ευκαιρία, εξετάζουν πλέον με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας θυγατρικής ομάδας του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες το trifilara, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται σε καλό κλίμα και με θετική διάθεση, ενώ με το θέμα έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Είναι φανερό πως η ομάδα της Football League αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και είναι διατεθειμένη να αλλάξει το καταστατικό της, το σήμα και το όνομα της, ενώ στην περίπτωση που υπάρξουν νομικά… κολλήματα, έχει προταθεί και το σενάριο να λειτουργήσει ως συνεργαζόμενη ομάδα με τον Παναθηναϊκό, εντάσσοντας στο δυναμικό της αρκετούς παίκτες από την Ακαδημία του Τριφυλλιού.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» θέλουν να λειτουργήσουν με βάση τα ισπανικά ποδοσφαιρικά πρότυπα και να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας δεύτερης ομάδας, η οποία θα συμμετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα ή στη χειρότερη περίπτωση να συνεργαστούν με κάποιο σύλλογο, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα ταλέντα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr