Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στη δράση οι «πράσινοι»

0
56

Παναθηναϊκός: Ύστερα από σχεδόν δύο μήνες ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του επιστρέφουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και όσοι σχετίζονται με την λειτουργία του αθλητικού κέντρου θα μεταβούν στο Κορωπί. Όλοι θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό τηρώντας το πρωτόκολλο που προβλέπεται από τις υγειονομικές υπηρεσίες, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Τρίτη ή την Τετάρτη, σε γκρουπ των πέντε ή έξι παικτών.

Συνεπείς στο ραντεβού τους θα είναι και οι Σένκεφελντ, Μπεκ, Νούνες και Νατζ:

Οι τέσσερις αυτοί είχαν φύγει για τις πατρίδες τους και κατάφεραν, έστω και με μεγάλη ταλαιπωρία, να επιστρέψουν στην Αθήνα. Σε τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν και εκείνοι, ενώ εφόσον δεν βρεθούν θετικοί δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, αλλά να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις.

Σημειώνεται, πως ο Τσάβι Ρόκα θα επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου δέκα ημέρες. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στην πατρίδα του και συνεχίζει από εκεί να «τρέχει» τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Με την επιστροφή του όμως στη χώρα μας θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, και η συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη, ενώ θα δρομολογηθούν και τα ζητήματα με ανανεώσεις και πιθανές πωλήσεις.

Υπενθυμίζεται, πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που διαφώνησαν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

Πηγή: Pagenews.gr