Παναθηναϊκός μεταγραφές: Απόφαση της διοίκησης να πουληθούν παίκτες

0
12

Η μεταγραφική περίοδος έρχεται και φαίνεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει παίκτες, κατόπιν σχετικής απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε ρυθμούς… πωλήσεων αναμένεται να κινηθούν οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου μιας και σύμφωνα με πληροφορίες από το olaprasina1908, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στείλει το μήνυμα, περιμένοντας, φυσικά, τις τελικές αποφάσεις του Λάζλο Μπόλονι, όσο αφορά στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

«Ζεστός» και αισιόδοξος έχει ξεκινήσει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος όπως έχει γίνει σαφές, επαναξιολογεί το τρέχον έμψυχο δυναμικό από μηδενική βάση, προκειμένου να αποφασίσει ποιοι είναι ικανοί, σύμφωνα με την κρίση του, για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στους αγώνες της Super League αλλά και του Κυπέλλου.

Όταν, λοιπόν, ο Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμος και ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις, επιθυμία του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ είναι οι «κομμένοι» να τεθούν άμεσα προς πώληση, ούτως ώστε να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός, μετά τη μικρή αύξηση του προϋπολογισμού το περασμένο καλοκαίρι.

Φυσικά, πέρα των «κομμένων», στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν πάντα ανοιχτά… μάτια και αυτιά και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε πώληση παίκτη από το έμψυχο δυναμικό, το οποίο ναι μεν μπορεί να υπολογίζεται, αλλά πρέπει η πρόταση να συνάδει και με τα «θέλω» της διοίκησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr