Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενδιαφέρον των «Πράσινων» για τον Μπόρχα Βάγιε

0
61

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού αργεί ακόμα ωστόσο στο «Τριφύλλι» η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν σταματά λεπτό. Οι «Πράσινοι» το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να προβούν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους μεταμορφώνοντας την ενδεκάδα με ριζικές παρεμβάσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα.

Όπως αναφέρεται, ένας από τους βασικούς στόχος του «Τριφυλλιού» σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ είναι ο Μπόρχα Βάγιε. Ο 28χρονος Ισπανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λα Κορούνια και το κασέ του μπορεί να είναι υψηλό αλλά δεν είναι απαγορευτικό.

Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο και φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του. Το κασέ του Βάγιε κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι εντελώς απαγορευτικό για τους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως μια περίπτωση σαν του Μπόρχα Βάγιε μόνο θετικά μπορεί να δώσει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Ο έμπειρος Ισπανός εξτρέμ διαθέτει το κατάλληλο βιογραφικό προκειμένου να πειστούν οι «Πράσινοι» να ανέβουν οικονομικά και να βρουν τη «χρυσή τομή» κλείνοντας το ντιλ.

Πηγή: Pagenews.gr