Παναθηναϊκός: «Τέλος» Διαμαντίδης, Πρίφτης, Τριαντόπουλος – Τεχνικός διευθυντής ο Πεδουλάκης

0
27

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς ανακοινώθηκε μαζική λύση συνεργασιών μετά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας – Παράλληλα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι».

Η τέταρτη σερί ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη το βράδυ της Δευτέρας (11/4) με 68-62 στο ΟΑΚΑ, έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλυσε τη συνεργασία με τους Δημήτρη Διαμαντίδη (τιμ μάνατζερ), Δημήτρη Πρίφτη (προπονητή) και Παναγιώτη Τριαντόπουλο (πρόεδρος), προχωρώντας στην πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση για τον Πεδουλάκη:

«Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr