Παντελίδης: Θυμάται την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος

0
197

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη μιλά σε συνέντευξή του για τη μέρα του δυστυχήματος και πώς εκείνος το έμαθε. Ο Κωνσταντίνος θυμάται εκείνη τη μέρα που ο τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Εκδηλώσεις αγάπης

Οι εκδηλώσεις αγάπης και πόνου που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες ήταν συγκλονιστικές. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν χιλιάδες και πλήθος κόσμου βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειάς του , ώστε να τον αποχαιρετήσει και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία στις 20 Φεβρουαρίου στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Νέα Ιωνία.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο περιοδικό Down Town και πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Πράσινο για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, τους γονείς του αλλά και τον αδελφό που έφυγε από τη ζωή.

«Το έμαθα ενώ ήμουν στο σχολείο»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό συμβάν και το αν θυμάται που βρισκόταν, τι του είπαν και ποια ήταν η πρώτη του σκέψη ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε:

«Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στη τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι.
Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσω, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα, γέμισε με την είδηση. Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε «πήγαινε στο σπίτι τώρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr