ΠΑΟΚ ακαδημίες: Ενεργοποιεί τον πρωταγωνιστή της Σούπερλιγκ Κ19

0
73

ΠΑΟΚ ακαδημίες: Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να προβιβάσει με επιτυχία ποδοσφαιριστές του από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη είναι η αλήθεια πως τις επιτυχίες των τελευταίων ετών τις πραγματοποιεί με παίκτες δεν αποτελούν «προϊόντα» από τα φυτώρια. Αυτό φιλοδοξούν να αλλάξουν αρχής γενομένης από την ερχόμενη σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να δώσουν ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποκτήσουν με το πέρασμα των χρόνων κορμό που να αποτελείται από δικά τους παιδιά. Έτσι, το ερχόμενο καλοκαίρι είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ εκτός από μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει και σε επενδύσεις εκ των έσω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 19χρονος επιθετικός της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός την τρέχουσα σεζόν πραγματοποιεί οργιώδεις εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά μετρώντας 19 τέρματα και οκτώ ασσίστ σε συνολικά 22 συμμετοχές. Τα νούμερα αυτά όπως αναμένεται θα του χαρίσουν το διαβατήριο για την άνοδο στην πρώτη ομάδα παίρνοντας εκεί την ευκαιρία για την καθιέρωση στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός υπό την καθοδήγηση του Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεχωρίσει αρκετά σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Στη Θεσσαλονίκη μιλούν για τον νέο μπομπέρ που έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Pagenews.gr