ΠΑΟΚ μεταγραφές: Απέκτησε σούπερ ταλέντο από τον Ολυμπιακό

0
167

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας σε επίπεδο Κ15 και διεθνή με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Χουρδάκη.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή με την ελληνική ομάδα να «κοιτά» το μέλλον, αποκτώντας από τον Ολυμπιακό ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ακαδημίας του, τον 15χρονο παίκτη. Οι πληροφορίες από το sdna αναφέρουν πως χρειάστηκαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, προκειμένου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στο επίπεδό του.

Έτσι, ο 15χρονος Γιώργος Χουρδάκης ο οποίος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από τα 9 του χρόνια, ξεχωρίζοντας όσο ανέβαινε ηλικιακά επίπεδα και θεωρούμενος, πλέον, ο κορυφαίος Έλληνας αριστερός μπακ στην ηλικία του, ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται να βρήκαν την ευκαιρία τους να δράσουν, όταν έμαθαν για μια προστριβή στις σχέσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο του Πειραιά, καταφέρνοντας να τον πείσουν να μετακομίσει στην Τούμπα.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο νεαρός παίκτης έπαιξε το γεγονός ότι η μητέρα του γνωρίζει την πόλη, αφού κατάγεται από τη Νέαπολη. Και πλέον, ο νεαρός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει ήδη εκδοθεί το δελτίο του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει βάσει νόμου ένα πολύ μικρό ποσό για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr