ΠΑΟΚ μεταγραφές: Παίκτη σαν τον Σουντανί ψάχνει ο «Δικέφαλος του Βορρά»

0
67

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει «εύκολο» το γκολ έτσι ώστε να ανέβει η παραγωγικότητα της ομάδας. Σύμφωνα με το Sportime της Τετάρτης και την στήλη «Agent Greek», δεν είναι σίγουρο ότι ο προπονητής του «Δικέφαλου», Αμπέλ Φερέιρα αναζητά εξτρέμ ή καθαρόαιμο σέντερ φορ. Μάλλον ψάχνει για κάτι στο ενδιάμεσο.

Έναν, δηλαδή, ελεύθερο επιθετικό, ικανό να κινηθεί κατά πλάτος του γηπέδου καλύπτοντας διάφορους ρόλους και θέσεις. Έναν παίκτη, δηλαδή σαν τον Σουντανί του Ολυμπιακού, που «ανακατεύει» το παιχνίδι με τις κινήσεις του χωρίς να ξεχνάει να σκοράρει. Κάτι τέτοιο, δηλαδή, που είναι και ο Γουίλσον Εντουάρντο της Μπράγκα, για τον οποίο φαίνεται να ενδιαφέρονται τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός.

Ποιος είναι ο Εντουάρντο

Ο Γουίλσον Εντουάρντο αγωνίζεται στη Μπράγκα και το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, άρα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για να υπογράψει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης γράφεται για τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα: «Ο Γουίλσον ζητά ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ο ένας δεν θέλει να το δώσει, ο άλλος δεν μπορεί».

«Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει τόσα πολλά για τον παίκτη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι ικανός να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

Δείτε τον Πορτογάλο της Μπράγκα εν δράσει

Πηγή: Pagenews.gr