ΠΑΟΚ NOVA: Ανοίγουν οι συζητήσεις

0
35

Ανοίγουν οι συζητήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της NOVA, με την κινητικότητα στα τηλεοπτικά να είναι έντονη.

Έτσι, εξελίξεις αναμένονται με την τηλεοπτική στέγη του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Super League, «ψήνεται» μεγάλη ανατροπή για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε αποφασίσει να συνεχίσει με το πετυχημένο- πέρυσι- και αναβαθμισμένο- φέτος- PAOK TV. Ωστόσο, υπήρξε προσέγγιση – έκπληξη από τη Nova. Πρόκειται για μια νέα προσφορά για τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται σε συζητήσεις με το συνδρομητικό κανάλι ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα deal.

Οι επαφές με το συνδρομητικό κανάλι λοιπόν, είναι σε εξέλιξη προκειμένου να γίνει το deal και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Θεσσαλονικέων να μεταφερθούν εκεί. Η αλλαγή ιδιοκτησίας και διοίκησης στη Nova και η στροφή 180 μοιρών στο κανάλι άλλαξε τα δεδομένα και στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου σκέφτονται σοβαρά ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν με καλό μάτι πιθανή θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων και αξιώνουν γύρω στα εφτά με οχτώ εκατομμύρια ευρώ για να συμφωνήσουν με τους ανθρώπους του συνδρομητικού.

Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση

Η ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης φαίνεται πως στοχεύει στο να αναλάβει όλες τις «άστεγες» ομάδες, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο στο επόμενο βήμα προσέγγισης προς την ελληνική ομάδα. Η νέα διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού παρασκηνιακά και όχι επισήμως ακόμη, έχει στείλει μηνύματα προς την Τούμπα ότι ετοιμάζει την κατάθεση πρότασης με στόχο να επανασυνδεθεί με μία από τις πιο εμπορικές ομάδες στην Ελλάδα, σύμφωνα με το metrosport.

Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση που αν μάλιστα είναι στο επίπεδο που φημολογείται τις τελευταίες ώρες, δηλαδή κοντά στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ που αναφέραμε παραπάνω, τότε θα φέρει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ πολύ κοντά σε συμφωνία. Το θετικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ότι διαθέτει τη δική του τηλεοπτική πλατφόρμα και αυτό του δίνει το πλεονέκτημα να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με όρους που ο ίδιος επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr