Πάολα: Όλα στη φόρα – Καυτό τσιφτετέλι

0
148

Πάολα: Για ακόμη μια φορά δεν άφησε και πολλά στη φαντασία, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θηλυκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει.

Η καυτή ερμηνεύτρια φρόντισε για ακόμη μια φορά να «τρελάνει» τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανιζόταν, με ένα μοναδικό χορό.

«Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δε θα την χορτάσουμε ποτέ» δηλώνουν στο «to10.gr» και φυσικά ποιος διαφωνεί (;). Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει «φωτιά» στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το… θαύμα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr