Παπαδόπουλος: “Έκοψα” τον Πλούταρχο από την εκπομπή μου γιατί κορόιδευε τον συνθέτη Στ. Κουγιουμτζή [VID]

0
46

“Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ” ξεκαθαρίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Αφοπλιστικά ειλικρινής για όλα εμφανίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την Κυπριακή τηλεόραση το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο και επέλεξε να βάλει οριστικά… Χ στον Γιάννη Πλούταρχο.

Ειδικότερα, μιλώντας για την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και το πλήθος καλλιτεχνών που πέρασαν από αυτήν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Δηλαδή έτσι είμαι. Τραβάω ένα Χ και δεν επανέρχομαι ποτέ. Έγινε κάτι και θύμωσα, όχι με μένα αλλά με έναν πολύ αγαπημένων όλων μας άνθρωπο. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Κάτι έγινε, ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, τον έκανε, τον έρανε και θύμωσα εγώ πολύ. Είπα πως «δεν μπορεί να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή, εσύ, αυτή την κασκαρίκα» και είπα τέλος. Χ».

«Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος. συμφώνησα εγώ αφού είναι δικά του τα τραγούδια, τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, είπε «βεβαίως, βεβαίως» και μετά εξαφανίστηκε. Κορόιδευε. Και λέω το να κοροϊδέψεις εμένα, τι με νοιάζει αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ρε φίλε; Επειδή δεν είναι πια στα πράγματα και δεν πρόκειται να σου γράψει τραγούδια;» πρόσθεσε, με νόημα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha Κύπρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr