Παπαγγελόπουλος Προανακριτική: Καλέστε τον Παππά να σας απαντήσει

0
45

Όπως αναμενόταν, γύρω από το ηχητικό απόσπασμα Μιωνή και Παππά κινήθηκε και η σημερινή εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Πλεύρης αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Καραγκούνη αφού έχασε την μητέρα του.

Σύμφωνα με πηγές από το ΚΙΝΑΛ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε σε σχέση με τις αναφορές στη Μαρέβα Μητσοτάκη: «Το όνομα Παπαγγελόπουλος ακούστηκε πουθενά γι’ αυτό; Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι;» Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραγκούνης τον ρώτησε: Ο κ.Παππάς σύμφωνα με το ηχητικό είπε ότι θα σας πει να καλέσετε την «τύπισσα» εννοώντας την Τουλουπάκη, και να της μιλήσετε.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Που αποδεικνύεται ότι τα λέει ο κ. Παππάς;

Κ. Καραγκούνης: Στο ηχητικό που κατατέθηκε στην Επιτροπή.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Γιατί ρωτάτε εμένα; Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κ. Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε άλλα λες εκεί άλλα λες εδώ. Ο κ. Παππάς είναι νέος και έχει αντοχές.

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως ανέφεραν ότι δεν βλέπουν να παίρνει αποστάσεις ο κ. Παπαγγελοπουλος από τον Νίκο Παππά.

ΝΔ: «Επιλεκτικό Αλτσχάϊμερ»

Πηγές της ΝΔ τόνιζαν ότι ο κ. Παππαγγελόπουλος συνεχίζει να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, να ψεύδεται συνεχώς και να αποκαλύπτεται ότι έχει επιλεκτικό Αλτσχάιμερ. Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κ.κ. Φιλιππάκη, Τάρκα, Μιωνή και Παπασταύρου. Όταν του επισημάνθηκε ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, επικαλέστηκε το υπόμνημα Φιλιππάκη. Όταν του ειπώθηκε ότι δεν το λέει αυτό, επικαλέσθηκε ασθενή μνήμη και το ανακάλεσε.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι -δεν θυμάται πότε- στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς του ζήτησε να βοηθήσει τον κ. Παπασταύρου μέσω της κ. Τουλουπάκη. Όταν του επισημάνθηκε πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να ισχύει καθώς η κ. Τουλουπάκη ανέλαβε την υπόθεση το 2017, «θυμήθηκε» ότι ήταν βοηθός του κ. Αθανασίου.

Όταν του ειπώθηκε πως η κ. Τουλουπάκη ανέλαβε βοηθός του κ. Αθανασίου το 2016, ενώ η υπόθεση είχε αποσταλεί από τον κ.Αθανασίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τον Σεπτέμβριο του 2015, δεν θυμόταν. Σήμερα, καταλήγουν οι πηγές, υπέπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις.

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι συνάντησε τον κ. Σαμαρά στο σπίτι του και ότι του ζήτησε να βοηθήσει τον Παπασταύρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr