Παπαθανάσης Χαρδαλιάς: Τον «άδειασε» για το χειροφίλημα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης

0
58

Ο Νίκος Χαρδαλιάς όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε πάει να κοινωνήσει, σωστά, ανέφερε ότι δεν πρέπει να γίνεται επίδειξη της πίστης από κανένα, αλλά τώρα ήρθε ο ίδιος να δεχθεί τα «πυρά» άλλου «γαλάζιου» υπουργού μετά την κίνησή του να φιλήσει το χέρι του ιερέα που διασώθηκε από την Οξυά Καρδίτσας μετά από τη σημερινή επιχείρηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης άδειασε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας μετά την κίνησή του στην Καρδίτσα. «Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παπαθανάσης όταν ρωτήθηκε εάν θα φιλούσε το χέρι ιερέα, όπως έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως δεν θα φιλούσε κανένα χέρι και πως θα ήταν πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζε κάθε μέτρο.

Τι απάντησε ο Χαρδαλιάς στον σάλο που προκλήθηκε

«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημία, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών.

Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωής. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακόμα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιω νερό (τα video είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα).

Σε όσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικά περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα: Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια όλων των πολιτών. Από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι».

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr