Παραίτηση αντιπροέδρου του ΣτΕ για εμπλοκή του σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

0
39

Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης που αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός επισημαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οδηγήθηκε στην απόφαση για την παραίτησή του για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το όνομα του ανώτατου δικαστικού ενεπλάκη σε υπόθεση  χρήσης ναρκωτικών από νεαρά άτομα στα νότια προάστια της Αθήνας και ειδικά στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Μετά από ενημέρωση κατοίκων προς την  ΕΛ.ΑΣ. ότι νεαρά άτομα κινούνται ύποπτα στην περιοχή πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρες της ΔΙΑΣ στα νεαρά αυτά άτομα και στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω  δικαστικό λειτουργό.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr