Παραλήρημα από Γιαϊτζί: “Άνοιγμα της πόρτας σε 5.000.000 μετανάστες για να τελειώνει η ιστορία με την Ελλάδα”

0
27

Παραλήρημα από Γιαϊτζί: Ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο «πνευματικός πατέρας» του δόγματος «Γαλάζια Πατρίδα», δεν δίστασε να κάνει λόγο για «άνοιγμα της πόρτας σε 5.000.000 μετανάστες»

Τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί σε τεράστιο βαθμό η πίεση στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, καθώς υπάρχει συνεργασία μεταξύ των διακινητών των μεταναστών με τις Αρχές της γείτονας χώρας. Όμως τα πράγματα δεν είναι είναι διαφορετικά και στη θάλασσα, όπου και εκεί διεξάγεται ένας “πόλεμος”, όπου στο… παιχνίδι μπαίνουν και κομματικοί ηγέτες, που υποστηρίζουν την εθνικιστική ρητορική της χώρας.

Ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο «πνευματικός πατέρας» του δόγματος «Γαλάζια Πατρίδα», δεν δίστασε να κάνει λόγο για «άνοιγμα της πόρτας σε 5.000.000 μετανάστες» τονίζοντας πως αυτό θα είναι αρκετό για να «τελειώσει η ιστορία με την Ελλάδα».

Ο απόστρατος Τούρκος αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού της γειτονικής χώρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη εμφανίστηκε σε παραληρηματική κατάσταση, μιλώντας για δωρεά οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ αλλά και για πλάνα απόβασης των Τούρκων στην επικράτεια της χώρας μας. «Εκατοντάδες ελικόπτερα άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού δωρήθηκαν, κάτι το απίστευτο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιαϊτζί.

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως ο αρχηγός του ΓΕΣ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρωθυπουργός δήλωσαν ότι «με αυτή τη δωρεά ο στρατός της Ελλάδας θα φτάσει σε μια πολύ ανώτερη κατάσταση απέναντι από τον τουρκικό στρατό», και κάπου εκεί ήρθε μια ακόμα… έκρηξη του Γιαϊτζί.

«Δεν θα φτάσουν! Δεν θα φτάσουν! Δεν γίνεται αυτό. Ο μύλος με νερό από μακριά δεν γυρνάει. Χρειάζεται και θάρρος, το θάρρος που έχει το τουρκικό έθνος δεν υπάρχει σε κανέναν», ωρυόταν ο Γιαϊτζί που στη συνέχεια απείλησε ευθέως τόσο με απόβαση όσο και με υβριδικό πόλεμο την Ελλάδα.

«Άν η Τουρκία κάνει απόβαση στην Ελλάδα με αυτούς που πάνε με τις μηχανές στα ματς, η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει. Μόλις ανοίξουμε την πόρτα σε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες και τους ξαμολήσουμε στα νησιά, η ιστορία τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά. Βέβαια, οι δηλώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων, τις οποίες επικαλέστηκε, ουδέποτε έχουν γίνει ενώ για ακόμα μια φορά έδειξε την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα και το κλίμα που διαμορφώνεται μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr