Παραπέμπεται ξανά σε δίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

0
96

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναμένεται να δικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναμένεται να δικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του.

Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων (η δεύτερη εκκρεμεί στην ανάκριση) και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονπος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr