Παρθένα Κουτμερίδου: «Τη προέτρεψα να εμβολιαστεί, αλλά είχε αμφιβολίες» λέει ο γυναικολόγος της

0
137

Παρθένα Κουτμερίδου: Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε επί χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί και δεν τα κατάφερε να το χαρεί επειδή νόσησε από κορωνοΪό

Δεύτερες σκέψεις και φόβος την είχε κατακλύσει  μήπως συμβεί κάτι εξαιτίας του εμβολίου έκανε την 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα Κουτμερίδου, να μην πάρει το ρίσκο και εμβολιαστεί πριν τη γέννηση του παιδιού της.

Η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε επί χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, ήταν η βαθιά επιθυμία της. Η πολυπόθητη εγκυμοσύνη ήρθε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και εκείνη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν εμβολιάστηκε σε μια προσπάθεια να «προστατεύσει» το έμβρυο το οποίο γεννήθηκε με καισαρική τομή λίγο πριν αφήσει τη τελευταία της πνοή στο δωμάτιο της ΜΕΘ η Παρθένα Κουτμερίδου.

Παρθένα Κουτμερίδου

«Ο άνδρας της δεν την άφηνε να εμβολιαστεί»

Μιλώντας στο MEGA, ο γυναικολόγος της άτυχης δικηγόρου ρίχνει ευθύνες στον σύζυγο και τον πνευματικό της για την απόφαση να μην εμβολιαστεί διότι την επηρέαζαν με αρνητικό πρόσημο.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της -ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής- και η οικογένειά του την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές, και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο.

«Κύριος ύποπτης είναι και ο πνευματικός της οικογένειας»

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που σύζυγός της δεν ερχόταν γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από την στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο».

Όπως σημειώνει ο γυναικολόγος, οι κινήσεις του πνευματικού της οικογένειας είναι άκρως ύποπτες, καθώς σε συνδυασμό με τις απόψεις του συζύγου της, την οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

«Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο» καταλήγει ο γιατρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr