Πάσχα 2020: Ανοιχτά θα παραμείνουν τα κρεοπωλεία ενόψει εορταστικής περιόδου

0
53

Πάσχα 2020: Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών υπογραμμίζει πως τα  τα κρεοπωλεία και τα σφαγεία θα παραμείνουν ανοιχτά ενόψει Πάσχα, τονίζοντας πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και και καλεί τους καταναλωτές να μεριμνήσουν το συντομότερο δυνατό για τις αγορές

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών σας ενημερώνει ότι τα ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ανήκουν στην ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ και την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων και αμνοεριφίων, τα σφαγεία ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η διακίνηση θα διεξαχθεί ομαλά όπως κάθε χρόνο.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας, όλα τα Κρεοπωλεία που απαρτίζουν την ΠΟΚΚ, βρίσκονται στις επάλξεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Αποτελούσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του Έλληνα παραγωγού μέχρι τον καταναλωτή, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα της ορθής υγιεινής και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας.

Κάνουμε κατ’ οίκον παράδοση σε ευπαθείς ομάδες και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματά μας. Με συνεχείς ενημερώσεις κοιτάμε να εφαρμόζουμε τα γράμμα του νόμου σε ό,τι καινούργιο προκύπτει. Φίλε καταναλωτή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, ότι προς αποφυγή συνωστισμού εντός του καταστήματος μερίμνησε για τις Πασχαλινές σου προμήθειες το συντομότερο δυνατό . Με υπευθυνότητα και σεβασμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Pagenews.gr