ΠΑΣΟΚ για επιστολή πρωθυπουργού στον Ντογιάκο: Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί με «εντολή Μητσοτάκη»

0
14

Επίθεση στον πρωθυπουργό, αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου για «προτεραιοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου για «προτεραιοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών», εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί με εντολή Μητσοτάκη».

Ο πρωθυπουργός το πρωί της Δευτέρας απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, στην οποία ζητά να τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα η διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών, με το ΠΑΣΟΚ να τονίζει σε ανακοίνωσή του πως «Το περιεχόμενο και το ύφος της σημερινής επιστολής του πρωθυπουργού προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταδεικνύουν πώς αντιμετωπίζει η ΝΔ τους θεσμούς της Πολιτείας».

ΠΑΣΟΚ: Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί με εντολή Μητσοτάκη

«Όχι, η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί ”με εντολή Μητσοτάκη”. Ούτε επιτρέπεται στον κ. Πρωθυπουργό να εκδίδει κατευθυντήριες οδηγίες προς δικαστές και εισαγγελείς για αυτονόητες οφειλόμενες ενέργειες και διαδικασίες σε ανοιχτές ποινικές δικογραφίες» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

«Την ίδια ώρα, ο λαλίστατος Άδωνις Γεωργιάδης προσβάλλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού επιχειρώντας χυδαία να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για τον θάνατο 57 συμπολιτών μας. Ας μην ψάχνουν καταφύγιο σε φτηνά μικροκομματικά παιχνίδια και ας ανταποκριθούν στη σοβαρότητα των στιγμών» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΠΑΣΟΚ: Σε κάθε ισχυρή Δημοκρατία η Δικαιοσύνη γνωρίζει την αποστολή της

«Σε κάθε ισχυρή δημοκρατία, η Δικαιοσύνη γνωρίζει την αποστολή της, τον τρόπο λειτουργίας της και την αξία των αποδεικτικών μέσων. Δεν περιμένει κανέναν να της υποδείξει πότε και πώς θα κινηθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι πράττει και θα πράξει και στην υπόθεση των Τεμπών. Ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Pagenews.gr