Πατέρας μπούκαρε με όπλο μέσα σε νοσοκομείο και έσωσε τη ζωή του γιου του

0
49

Ο πατέρας ενος 27χρονου, που είχε πάθει εγκεφαλικό, μπήκε με όπλο στο νοσοκομείο που τον κρατούσαν.

To 2015, ο 27χρονος George Pickering III έπαθε εγκεφαλικό. Μετά από πολλες προσπάθειες οι γιατροί ανακοίνωσαν πως είναι εγκεφαλικά νεκρός και ήθελαν να σταματήσουν την μηχανική υποστήριξη.

Ο George Pickering II, γνώριζε βαθιά μέσα του πως ο γιος του μπορούσε να να τα καταφέρει. Οι γιατροί ομως επέμεναν και είχαν πείσει την μητέρα του 27χρονου να διακόψει την μηχανική υποστήριξη. Είχανε μάλιστα ενημερωθεί και οργανισμοί για την δωρεά οργάνων.

Ο πατέρας πηρε τότε την κατάσταση στα χέρια του. Επέλεξε να μπει στο δωμάτιο του γιου του προσπαθώντας να του δώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Η “πολιορκία” διήρκεσε 3 ολόκληρες ώρες.

Ο πατέρας στο τέλος δικαιώθηκε. Ύστερα από τρεις ώρες ο George III, εξέπληξε τους πάντες. Έσφιξε τρεις φορές το χέρι του πατέρα του, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Ο γιος του ανάρρωσε πλήρως. Ο πατέρας συνελήφθη όμως και κατηγορήθηκε για επίθεση με όπλο.

Με χαρά έμεινε ωστόσο για περίπου έναν χρόνο στην φυλακή. Όταν βγήκε είδε τον γιο του σαν μια «φωτογραφία της υγείας», όπως είπε ο ίδιος, ενώ ο γιο του ανέφερε σύμφωνα με το diaforetiko.gr ότι «έγινε παράβαση του νόμου, αλλά για όλους τους σωστούς λόγους. Και γι’ αυτό είμαι εδώ τώρα» .

Πηγή: Pagenews.gr