Πατέρας Βησσαρίων: Οι ήρωες γιατροί και νοσηλευτές έσωσαν τη ζωή μου

0
91

Πατέρας Βησσαρίων: «Οι γιατροί είπαν μάσκες, αποστάσεις, εμβόλια. Ποιος είμαι εγώ που θα πω το αντίθετο; Έχω πτυχίο ιατρικής;», δήλωσε.

Ο Πατέρας Βησσαρίων ο Ιερέας από τη Θεσσαλονίκη νόσησε από κορωνοϊό αν και πλήρης εμβολιασμένος.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Πατέρας Βησσαρίων έχασε την 14χρονη κόρη του από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου.

Πως κόλλησε ο Πατέρας Βησσαρίων κορωνοϊό

Ο ίδιος μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στον τηλεοπτικό σταθμό TV100, λέγοντας πως «η μικρή μας κόρη, η Μαρκέλλα, έφερε τον ιό στο σπίτι. Ήμασταν πλήρως εμβολιασμένοι κι εγώ και η γυναίκα μου, αλλά ανήκω στην ομάδα εκείνη των ασθενών που δυστυχώς νοσούν παρότι είναι εμβολιασμένοι. Βρέθηκα στις 10 Οκτωβρίου να διασωληνωθώ στο Παπαγεωργίου. Οι ήρωες γιατροί και νοσηλευτές έσωσαν τη ζωή μου, με τη βοήθεια της Παναγίας».

Πατέρας Βησσαρίων

Σύμφωνα με όσα είπε, ο φόβος αποτελούσε το κυρίαρχο συναίσθημα στη διάρκεια της περιπέτειάς του. «Εγώ έκανα την δεύτερη δόση στις 25 Ιουνίου, τρεις μέρες μετά την κηδεία της Γωγώς. Θέλω να πιστεύω – δεν ξέρω αν συμβαίνει – ότι η στεναχώρια αυτή δεν με βοήθησε να αναπτύξω αντισώματα. Είχα χαμηλό κορεσμό και πυρετό. Αυτό προκάλεσε ένα πανικό. Τώρα είμαι σπίτι. Την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα. Με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή μου περπατάω με το πι και σήμερα έκανα μερικά βήματα χωρίς πι. Δεν έχω πλέον κορωνοϊό, είμαι χωρίς οξυγόνο, απολαμβάνω τη φροντίδα της συζύγου μου» ανέφερε.

Πατέρας Βησσαρίων

Η εκκλησία θέλει να σώσει τον άνθρωπο

Παράλληλα, ο π. Βησσαρίων έστειλε ένα μήνυμα προς τους πιστούς αλλά και τους κληρικούς που αντιτίθενται στον εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό και ασκούν κριτική προς την ηγεσία της Εκκλησίας για τη στάση της. «Καλά κάνει η ηγεσία. Η εκκλησία θέλει να σώσει τον άνθρωπο. Ένας άνθρωπος για να αγωνιστεί πρέπει να είναι ζωντανός. Αν αφήσουμε τους πιστούς στο έλεος του κορωνοϊού, δεν θα μείνει κανένας. Η εκκλησία καλά κάνει και στηρίζει τον άνθρωπο ψυχοσωματικά. Οι γιατροί είπαν μάσκες, αποστάσεις, εμβόλια. Ποιος είμαι εγώ που θα πω το αντίθετο; Έχω πτυχίο ιατρικής; Ένας απλός Θεολόγος είμαι» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr