Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις – Η αντίδραση της Ρούλας όταν της είπαν ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

0
39

Οι νέες καταθέσεις των γιατρών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εμφανίζουν μία διαφορετική εικόνα για την 33χρονη κατηγορούμενη, από αυτή που η ίδια ισχυρίζεται

Μία διαφορετική εικόνα για την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου δίνουν οι γατροί που έζησαν στην Πάτρα τα δραματικά γεγονότα τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας, όσο και για την αντίδρασή της όταν της είπαν πως το παιδί της πέθανε…

Νέες καταθέσεις γιατρών έρχονται στο φως αναφορικά με τις μέρες νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην Πάτρα, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ένα μέρος από τα όσα έχουν καταθέσει τις τελευταίες μέρες, γιατροί και νοσηλευτές που έζησαν τα δραματικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ένας γιατρός από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα αναφέρει πως όταν έφτασε η 9χρονη στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου του 2021, η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε 3 ώρες να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, από όταν εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι. «Όταν έφτασε η Τζωρτζίνα ρώτησα τη μητέρα πότε έκανε το επεισόδιο το παιδί και μου είπε στις 05:30. Εκείνη το έφερε τρεις ώρες αργότερα παρότι δεν ήταν σε μακρινή απόσταση» κατάθεσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλη κατάθεση, νοσηλεύτριας από τη ΜΕΘ Πατρών αναφέρεται πως είχαν προτείνει να κάνουν μαθήματα στην 33χρονη μητέρα για να της δείξουν πώς να ταΐζει τη Τζωρτζίνα, κάτι που η ίδια συνεχώς ανέβαλε. «Έμενε λίγη ώρα στη ΜΕΘ. Κάποια μέρα της λέγαμε να της κάνουμε μάθημα για εκμάθηση πως θα δίνει φαγητό στην Τζωρτζίνα. Εκείνη το ανέβαλε για την επόμενη μέρα. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση διότι είχε επαναληφθεί.»

Η ίδια σε άλλο σημείο αναφέρει: «Όταν αποσωληνώθηκε η Τζωρτζίνα, ζητήσαμε από τους γονείς να της μιλήσουν για να δούμε αν είχε επικοινωνία. Η μητέρα πλησίασε με άγχος αν θα μιλήσει. Προσπαθούσε να παρακολουθήσει τις αντιδράσεις της κόρης της.»

Σε άλλη κατάθεση αποκαλύπτεται η ψύχραιμη και σχεδόν απαθής στάση της μητέρας καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης. «Ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λες και όλα αυτά συνέβαιναν σε μία ταινία. Επέμενε μόνο για γονιδιακό έλεγχο και ποτέ δεν είχε ρωτήσει τι αλήθεια συνέβη με το παιδί μου.»

Τέλος, ο εντατικολόγος που έκανε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας αναφέρει πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η απάντηση της 33χρονης όταν της ανακοινώθηκε πως το παιδί κατέληξε. «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι μόλις αναγγείλαμε στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα είναι νεκρή, άρχισε απολύτως ψύχραιμη να μου ζητάει να μην γίνει νεκροψία στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr