Πάτρα: Ο άγριος καβγάς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

0
112

Πάτρα: Τεταμένη φαίνεται πως ήταν η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται. Από ότι φαίνεται, από τον περασμένο Φεβρουάριο, η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ήταν τεταμένες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρθηκε στην τεταμένη σχέση του ζευγαριού, κάνοντας λόγο για μια συνάντηση που είχε το ζευγάρι σε ένα δικηγορικό γραφείο, λίγο πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο έντονος καβγάς Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο. Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στην 33χρονη ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, πυροδότησε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους καθώς, όπως φανέρωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

«Και έγιναν μαλλιά κουβάρια και για πολλή ώρα. Είχε διάρκεια αυτό το επεισόδιο μεταξύ τους το οποίο εκτονώθηκε μετά από αρκετή ώρα… Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση τους», εξήγησε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφέροντας η σχέση τους είχε προβλήματα από τότε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr