Παύλος Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπαδημούλης όταν μπήκε στη βουλή ήταν πιο πλούσιος από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

0
54

Παύλος Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κρητικός βουλευτής σε συνέντευξή του στην «Αυτοψία» μίλησε για την προανακριτική, την προσωπική του ζωή αλλά και όσα ακούστηκαν για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και το «πόθεν έσχες» του. «Πρώτον, διάβασα την απάντηση του κ. Παπαδημούλη. Με καλύπτει. Νομίζω ότι είναι πολύ αναλυτική. Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο. Και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική, από τότε ήταν πιο πλούσιος γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα. Είπε ότι είχε εισοδήματα και η γυναίκα του και αυτός από τις ευρωβουλευτικές του θητείες, τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες ο κ. Παπαδημούλης» τόνισε.

«Αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς που ψέματα είπανε, έτσι; Με κάλυψε η απάντησή του και προφανώς κ. Σρόιτερ εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός» πρόσθεσε.

«Δεν θα ξεπλύνω κ. Σρόιτερ τα κόμματα τους πολιτικούς γόνους τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ και οι οποίοι βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί ή ενός μέσου επιπέδου και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη επειδή αγόρασε με νόμιμα φορολογημένα και με αγορά 8 διαμερίσματα ο Παπαδημούλης που ήταν 25 χρόνια μηχανικός, είχε πλούσια γυναίκα και τα ‘φερε όλα καθαρά νόμιμα και φορολογημένα. Εντάξει; δεν μπαίνει αυτή η ζυγαριά. Μην τρελαθούμε κιόλας…» σημείωσε.

«Έχω ισορροπημένη σχέση με τη σύζυγο και τις κόρες μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τη σύζυγο. Είμαι αυτός που είμαι παντού, δεν αλλάζω. Το ίδιο και εκείνες και έχουμε τις ισορροπίες μας» ανέφερε.

«Δεν έχω πάρει ποτέ φακελάκι» απάντησε σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ. «Η σελίδα μου στο Facebook είναι ανοιχτή σε όλους. Έχω την ικανότητα να κάνω πολλά ταυτόχρονα, γιατί τέλειωσα με 20 το Λύκειο, πήρα πτυχίο με 8″ είπε.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Παύλο Πολάκη στον Αντώνη Σρόιτερ

Πηγή: Pagenews.gr