Παύλος Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ voucher: «Αυτό δεν είναι voucher είναι Βρούτσερ»

0
285

Παύλος Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ voucher: Ευθύνες στη κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση με αφορμή το πρόγραμμα για τους επιστήμονες επιρρίπτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός Υγείας τόνισε σε συνέντευξή του στο ΚΟΝΤΡΑ τα λάθη και τις αστοχίες του προγράμματος, κάνοντας μάλιστα λογοπαίγνιο με το επώνυμο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστή, αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ. Πού θα πάνε αυτά τα λεφτά; Για τον αέρα κοπανιστό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ντρέπονται με όλα αυτά τα λάθη, τις ασυνταξίες και τα ακατανόητα πράγματα;. Να απαντήσει η κυβέρνηση με ποια κριτήρια διάλεξε αυτές τις πλατφόρμες και όχι κάποιες άλλες». Παράλληλα, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ».

«Δεν πήγα στην Κρήτη για το Πάσχα, γιατί δεν μπορούσα να πάρω την οικογένεια μαζί, οπότε μας έχει φάει η κλεισούρα. Γι’ αυτό η ευχή είναι καλή λευτεριά από ιούς και όλα τα υπόλοιπα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κρητικός πολιτικός τάχθηκε απόλυτα στην γραμμή του κόμματος του αφήνοντας τον σχολιασμό για τα μέτρα της κυβέρνησης και την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πηγή: Pagenews.gr