Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το Νησί

0
66

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Από την πρώτη ημέρα που πάτησε στον Πειραιά κατάφερε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον Ολυμπιακό. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα που χρειάστηκε να χτιστεί από το μηδέν, ο Πορτογάλος κατόρθωσε να δημιουργήσει άμεσα ένα εκρηκτικό σύνολο, το οποίο σήμερα μπορεί να κοιτάει στα μάτια μεγαθήρια της Ευρώπης με τρανό παράδειγμα την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο, με πολλές ομάδες να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του και να ορέγονται το έργο του φιλοδοξώντας να τον αρπάξουν από τους «Ερυθρόλευκους». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr  o Πορτογάλος για την ώρα δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα πέραν του Ολυμπιακού και των στόχων που έχει θέσει με την ομάδα για τη τρέχουσα σεζόν.

Σύλλογοι από την Αγγλία και την Πορτογαλία περιμένουν καρτερικά στη γωνία για την απόκτηση του, ωστόσο εκείνος παρουσιάζεται πρόθυμος να παραμερίσει κάθε ενδιαφέρον και να δώσει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό περιμένοντας από τους Πειραιώτες πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να ευχαριστιέται τη παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να διάγει με απόλυτη ηρεμία τη δεύτερη χρονιά του στο Λιμάνι απολαμβάνοντας φέτος του καρπούς της περσινής προσπάθειας και της δημιουργίας ενός ποιοτικού συνόλου ποδοσφαιριστών που απασχολούν καθημερινά συλλόγους από την Ευρώπη.

Πηγή: Pagenews.gr