Πελώνη για Υπουργικό Συμβούλιο: Δεν θα συζητηθούν εκλογές και κατώτατος μισθός

0
12

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης θα συζητηθεί μόνο το θέμα των σιδηροδρόμων.

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης θα συζητηθεί μόνο το θέμα των σιδηροδρόμων. Ούτε ο κατώτατος μισθός, ούτε οι εκλογές, τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και πρόσθεσε ότι η σκέψη όλων είναι μόνο στους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα και τις οικογένειές τους.

«Συμπαραστεκόμαστε, κάνουμε ό,τι μπορούμε να τους στηρίξουμε, δε θα μπορούσε το υπουργικό της Πέμπτης να έχει άλλο αντικείμενο εκτός από το δυστύχημα και παρεμβάσεις στους σιδηροδρόμους άμεσες και μεσοπρόθεσμες» τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος στον ΣΚΑΪ 100,3.

Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι αύριο θα δοθούν πολλές απαντήσεις και θα ανακοινωθούν παρεμβάσεις στους σιδηροδρόμους, στη συνέντευξη Τύπου του αρμόδιου υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν κρύφτηκε, ζήτησε συγγνώμη και προσωπικά και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος για τις πολιτικές παθογένειες.

Αναφερόμενη στην επιτροπή των ειδικών που έχει συσταθεί διευκρίνισε ότι δεν υποκαθιστά το έργο της δικαιοσύνης. Στόχος της είναι η αποτίμηση της συγκεκριμένης υπόθεσης και των διαχρονικών παθογενειών και το τελικό πόρισμά της θα τεθεί υπ’ όψη της δικαιοσύνης.

Τέλος, υπογράμμισε ότι όλες οι ευθύνες θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: Pagenews.gr