Πεντάγωνο: Καταρρίψαμε άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα

0
46

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατέρριψε άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα, μόλις μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού. 

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατέρριψε άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα, μόλις μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού.  Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Τζον Κίρμπι επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της Αλάσκας και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διέταξε την κατάρριψή του.

«Το αντικείμενο πετούσε στα 40.000 πόδια και αποτελούσε εύλογη απειλή για την ασφάλεια των εμπορικών πτήσεων», είπε.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Τζον Κίρμπι επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ένα αντικείμενο πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της Αλάσκας και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διέταξε την κατάρριψή του.

«Μπορώ λοιπόν να επιβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Άμυνας παρακολουθούσε ένα αντικείμενο σε μεγάλο υψόμετρο πάνω από τον εναέριο χώρο της Αλάσκας τις τελευταίες 24 ώρες», είπε στην ενημέρωση της Παρασκευής. «Το αντικείμενο πετούσε στα 40.000 πόδια και αποτελούσε εύλογη απειλή για την ασφάλεια».

Ο Κίρμπι διευκρίνισε ότι «μετά από σύσταση του Πενταγώνου, ο πρόεδρος Μπάιντεν διέταξε τον στρατό να καταρρίψει το αντικείμενο και το έκαναν, και έπεσε στα χωρικά ύδατα».

Πηγή: dailymali.co.uk

Πηγή: Pagenews.gr